Snel naar
Inhoud

Schepsalades

Wij hebben de lekkerste salades, lekker voor 's avonds op een toastje of op de boterham. Hieronder een overzicht van ons assortiment.
 

Tonijnsalade (eigengemaakt)

De heerlijke sappige tonijn, gecombineerd met een romige, kruidige dressing garandeert u een TOP product op zowel brood als toast, bij de lunch of bij de borrel.
 

Sellerysalade

Een (h)eerlijke frisse salade met verse sellerie en een zachte romige dressing. Uitstekend geschikt voor bij de lunch of de barbecue.
 

Scharrelsalade

Scharrel eiersalade met augurk, wortelreepjes en vruchten afgegarneerd met saus. (vegetarisch)
 

Krabsalade

Dit, in de professionele keuken, zo gewaardeerde product is zorgvuldig samengesteld uit o.a. zuivere krab, een speciale dressing en een bouquet van kruiden. Als finishing touch is een vleugje Franse cognac toegevoegd.
 

Zalmsalade

Een verfijnde zalmsalade, boordevol zalm in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Heerlijk als borrelhapje, op toast of op een luxe broodje bij de brunch, lunch of buffet.
 

Eiersalade

Een rijkgevuld product met verse eieren in een romige dressing met fijne tuinkruiden. Fris van kleur en bovendien zonder onnodige toevoegingen. Geschikt voor sandwiches of als specialiteit bij de brunch.
 

Asperge-Hamsalade

Een frisse salade volgens traditioneel Oudhollands recept: topkwaliteit Hollandse asperges met ham en ei. Het geheel afgerond met de eigen romige kruiden dressing.